Izbacite kadu, ubacite tuš

Izbacite kadu, ubacite tuš

Najveća vrijednost projekta KupaonCo zasniva se na činjenici da je većini ljudi daleko jednostavnije i praktičnije koristiti tuš prostor ograđen staklenom stijenom i u kratkom roku obaviti dnevnu higijenu. Teže pokretnim osobama, ali i osobama treće životne dobe, ležeće kade su uglavnom nepristupačne ili bez tuđe pomoći gotovo neupotrebljive.

ZAŠTO ZAMIJENITI LEŽEĆU KADU TUŠ PROSTOROM?

Prema istraživanjima najveći broj nezgoda ili nesreća ljudima se događa u njihovu domu, od čega se 70 % nezgoda događa u kupaonicama. Takve izrazito nepredvidljive i opasne situacije uzrokovane su nespretnim padom koje primjerice kod osoba u trećoj životnoj dobi u 50 % slučajeva završavaju prijelomima. Nedostupne prihvatne ručke ili sklizak pod dokazani su kao elementarni razlozi ovakvih nezgoda, a jedino prihvatljivo rješenje kojim je moguće spriječiti takve neželjene situacije je ugradnja tuš prostora.

Odgoda plaćanja

« Povratak

Primajte naš newsletter

Pretplatite se na primanje KupaonCo novosti i ponuda.

Kontakt info

  • Tel: 01/ 6 13 13 13
  • Fax: 01/ 6 66 13 14
  • Mobitel: 099/ 32 79 000 | 099/ 32 79 001
  • info@kupaonco.hr

KONTAKTIRAJTE NAS!

Ukoliko imate pitanje ili želite da Vam dostavimo informativnu ponudu, slobodno nam se obratite putem donjeg obrazca pomoću kojeg Vam je omogućeno slanje fotografije Vaše kupaonice!